O le fatu o le sili ona tele pisinisi eletise ili i Saina, gaosia e BEJARM

Ole afi ole masini e faʻaliliuina le malosiaga faʻa-eletise i le malosiaga faʻa-masini. Mo masini, e pei lava o le fatu, maua faʻaosooso malosiaga mo lona faʻagaioiga. Bejarm tu i lo matou itumalo, o se atinaʻe faʻapitoa i le R & D ma fou o le afi.

I le itumalo faʻapisinisi o Bejarm kamupani, o loʻo i ai le tele ili tautau i luga o le pito i luga o le fale gaosi fale. O le vaega uliuli i le ogatotonu o le ili o se faʻataʻitaʻiga o le tumau maneta tuʻusaʻo afi afi na saunia e Bejarm kamupani mo faʻataʻitaʻiga ma mauaina. "O lenei ili lau e 7.3 mita le umi,

1

O le lapoʻa lapoʻa o pisinisi i Saina, ma o le afi i le ogatotonu e laʻititi lava pe a faʻatusatusa i ai. "Faʻatusatusa i le ili lapoa e pei o se" Big Mac ", o le uliuli vaega i le ogatotonu e matua leai se taua, ae e o le "fatu" sili ona taua e faʻatosina ai le ili.

I le avea ai o le autu vaega o le ili, o lana matafaioi o le a mautinoa lava ia. Ina ia mafai ona tietie se lapoa ili, o le afi sa tatau ona fai si lapoʻa, aofia ai tolu-vaega asynchronous afi ma reducer, ma isi Ae ala i tekonolosi fou, o le aofaʻi o le tumau maneta tuʻusaʻo afi afi gaosia e le kamupani e matua laitiiti lava, ae o le "mana" e le maualalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei ili ma Bejarm tumau maneta afi, faapipiiina i le maualuga o le sili atu nai lo 6 mita, mafai moni ufiufi 800 sikuea mita i 1000 sikuea mita o le avanoa. Tagata mafai ona lagona le tulaga o le matagi masani. O lenei e le faʻasolo pei o se masani aiga eletise ili o lona saoasaoa e matua eseese lava. Ole saoasaoa ole eletise a le aiga lautele e saoasaoa tele, ae atonu e le malosi le savili, ma e telegese lava le saoasaoa, naʻo le 50 i le 70 liliu ile minute, ae e tele le aofaʻi ole ea. O le ili e faʻamalosia le tafe o le ea i le avanoa atoa, lea e mafai ai ona faʻamalieina le tino o le tagata ona e leai se lagona faʻaalu o le faigofie faʻaalu i le avanoa tapunia.

Maoae lapoʻa maneta tumau tuusao tuleia alamanuia ili mafai ona faapipiiina i le tele o siosiomaga, e pei o fualaʻau maketi, supamaketi, totonu pasiketipolo malae taalo, fale taalo, pisinisi alamanuia ma isi. E le gata i lea, o le paoa faʻaaogaina eletise e matua maualalo lava, itiiti ifo ma le tasi le tikeri i le itula. I le taimi nei, e ala i le faʻataʻitaʻiga muamua i Shanghai, Suzhou ma Ningbo, o le tumau maneta tuusao tulia afi atiina ae e Bejarm afi ua maua le faatinoga o le maualalo leo ma lelei aafiaga, o lona uiga o loʻo iai se lautele lautele vaʻaiga ma o le a "folafola" i le maketi i le tausaga fou.

O le maketi o fale gaosi oloa o le a sili atu le taua i le tausaga a sau, ma o le aofaʻi o oloa o loʻo faʻamoemoe e 5000 i le 10000. Afai e na ona tatou vaʻai i faʻatauga o afi ma taʻavale, atonu o le a oʻo i le 10 miliona i le 20 miliona. I se faʻaopopoga, tele R & D 'au o Bejarm kamupani o loʻo galulue faʻatasi i taimi uma e sili ona faʻatuatuaina ma mafai ona faʻatonutonuina paoa i le tele o matata, e pei o le atamai vai, matagi gaosiga eletise, alamanuia otometi, siʻi meafaigaluega (lifi), ma isi E talitonuina i lumanaʻi, Bejarm kamupani o le a faʻaaoga sili ona tele meafaigaluega e maua ai le taʻitaʻia o le poto tekonolosi mana.


Taimi Post: Ape-08-2021